Afspraak maken bij De Watersnip in Deventer
18859
page-template-default,page,page-id-18859,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Telefoonnummer
0570 – 62 89 22

Adres
Hunneperweg 2-b
7418 EH Deventer
info@dewatersnip.com

Openingstijden
maandag t/m donderdag
08:00 tot 12:00 uur
13:00 tot 16:45 uur

vrijdag
08:00 tot 12:00 uur
12:30 tot 16:15 uur

maandag- en donderdagavond
17:45 tot 21:00 uur

U bent ingeschreven bij De Watersnip en u wilt een afspraak maken?

Bent u al ingeschreven bij De Watersnip en wilt u een nieuwe afspraak maken? Vul dan het onderstaande formulier in met de voorkeur voor een datum (wij kunnen deze datum niet garanderen) en wij nemen telefonisch contact met u op om de afspraak te plannen.

Voornaam (verplicht)

Achternaam (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

Geboortedatum (dd-mm-yyyy) (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Datum voorkeur

Opmerkingen

SMS berichten als herinnering

Vóór een door u geplande afspraak ontvangt u van ons een herinnering per SMS. Mocht u echter geen SMS bericht hebben ontvangen, en toch een afspraak gepland hebben, betekent dit niet dat deze afspraak niet door gaat.

Nog niet ingeschreven?

Bent u nog niet ingeschreven bij De Watersnip? U voelt zich thuis bij onze jonge enthousiaste tandartsen en assistenten? Dan kunt u zich inschrijven door een formulier in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Inschrijven
Afspraak afzeggen?

U kunt onverhoopt niet komen op een gemaakte afspraak? Neemt u dan minimaal 24 uur voor het tijdstip van de afspraak contact met ons op. Anders worden er mogelijk kosten in rekening gebracht.

Privacy

In het kader van uw privacy vragen wij u nadrukkelijk geen vertrouwelijke en/of medische gegevens met ons te delen via dit formulier. Voor het afronden van uw inschrijving zullen wij telefonisch contact met u opnemen. Zie voor onze privacyverklaring: > Privacybeleid