Afspraak maken bij De Watersnip in Deventer
18859
page-template-default,page,page-id-18859,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Telefoonnummer
0570 – 62 89 22

Adres
Hunneperweg 2-b
7418 EH Deventer
info@dewatersnip.com

Openingstijden
maandag t/m donderdag
08:00 tot 12:00 uur
13:00 tot 16:45 uur

vrijdag
08:00 tot 12:00 uur
12:30 tot 16:15 uur

maandag- en donderdagavond
17:45 tot 21:00 uur

U bent ingeschreven bij De Watersnip en u wilt een afspraak maken?

Bent u al ingeschreven bij De Watersnip en wilt u een nieuwe afspraak maken? Vul dan het onderstaande formulier in met de voorkeur voor een datum (wij kunnen deze datum niet garanderen) en wij nemen telefonisch contact met u op om de afspraak te plannen.

  Voornaam (verplicht)

  Achternaam (verplicht)

  E-mailadres (verplicht)

  Geboortedatum (dd-mm-yyyy) (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Datum voorkeur

  Opmerkingen

  Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Kopje.

  SMS berichten als herinnering

  Vóór een door u geplande afspraak ontvangt u van ons een herinnering per SMS. Mocht u echter geen SMS bericht hebben ontvangen, en toch een afspraak gepland hebben, betekent dit niet dat deze afspraak niet door gaat.

  Nog niet ingeschreven?

  Bent u nog niet ingeschreven bij De Watersnip? U voelt zich thuis bij onze jonge enthousiaste tandartsen en assistenten? Dan kunt u zich inschrijven door een formulier in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

  Inschrijven
  Privacy

  In het kader van uw privacy vragen wij u nadrukkelijk geen vertrouwelijke en/of medische gegevens met ons te delen via dit formulier. Voor het afronden van uw inschrijving zullen wij telefonisch contact met u opnemen. Zie voor onze privacyverklaring: > Privacybeleid

  Afspraak afzeggen?

  U kunt onverhoopt niet komen op een gemaakte afspraak? Neemt u dan minimaal 24 uur voor het tijdstip van de afspraak contact met ons op. Anders worden er mogelijk kosten in rekening gebracht.